Missa inte talkshowen 100%  som leds av Henrik Jönsson med Ephis VD Marie Söderqvist som producent. I fyra avsnitt samtalar Henrik Jönsson med en rad spännande gäster om allt inom svensk politik och husbandet Army of Lovers återförenas i studion och släpper ny musik.

I premiäravsnittet kommer Sveriges statsminister Ulf Kristersson till studion för att diskutera makt. Även den tidigare arméchefen Karl Engelbrektsson är med och diskuterar den militära makten, tillgången till vapen och ett starkt försvar. Henrik Jönsson åker också hem till författaren Lena Anderssons kök för att laga gröt.

I avsnitt två diskuterar vi kultur med kulturminister Parisa Liljestrand (M) och vi gästas av Ukrainas största popstjärna Olya Polyakova. Henrik Jönsson åker också hem till författaren Lena Anderssons kök för att diskutera hur mat har blivit en identitetsmarkör.

I avsnitt tre pratar vi vilt med Karl Hedin. Med i programmet är även Ulrika Karlsson-Arne, kommunikationsansvarig på Jägareförbundet och före detta statssekreteraren PM Nilsson. Henrik Jönsson åker hem till författaren Lena Anderssons kök och tillsammans försöker de tillreda en oplockad gräsand.

I avsnitt fyra behandlas ämnet rus. I studion har vi socialutskottets ordförande Christian Karlsson (KD), psykologen Filip Bromberg som arrangerar psykadeliska retreats och Flammans chefredaktör Leonidas Aretakis som skrivit boken ”Extas i folkhemmet” om Sveriges psykedeliska historia. Henrik Jönsson åker också hem till författaren Lena Anderssons kök för att dricka vin, prata rus och flambera banan.

 

Första avsnittet av 100% släpps 17 oktober.

sv_SESwedish